www.phoa.nl - Team Phoa

Sinds 1 januari 2017 zijn wij een Maatschap en is de naam gewijzigd  in  Tandartsenpraktijk Phoa-Kleinrijk
    
                   
                      Tandarts Phoa - Tandarts Postma - Tandarts van Stiphout - Tandarts van der Geer
                          * Wij doen ons best u zoveel mogelijk door een vaste tandarts te laten helpen.
 
 
 Dit is Team Phoa- Kleinrijk:

 

 K.H. (Khee Hian) Phoa, Tandarts-MFP ; BIG-register: 29023250002

Tandheelkunde Utrecht 1983. Na een Universitair docentschap aan de RUU op de afdeling Bijzondere tandheelkunde werd tandarts Phoa in 1988 medewerker van het AZR Dijkzigt / ErasmusMC. Vanaf 2006-2013 werd hij, naast zijn eigen praktijk, Directeur Tandheelkunde van het CBT Rijnmond. Thans is hij part-time verbonden aan het CBT van het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) (maandag en dinsdag). Hij verwierf erkenningen als TSVI-prothetiek (NVOI) als Tandarts-MFP (NVGPT) als EPA Certified Specialist Prosthodontics en als Restauratief Tandarts (NVVRT). Tot 2013 was hij opleider van de opleiding tot Tandarts-MFP (ErasmusMC – CBT Rijnmond). In 2012 werd hij benoemd in het Consilium MFP. Hij is erelid van de NVVRT en is actief voor de KNMT ten behoeve van de redactieraad www.allesoverhetgebit.nl. Hij is voorzitter van de Specialist Committee van de European Prosthodontic Association EPA. Diverse publicaties over Bijzondere Tandheelkunde onderwerpen zoals ‘Oligodontie’ verschenen van zijn hand.  

Auke Postma, Tandarts ; BIG-register: 29911057702

Opleiding: Universiteit van Amsterdam (ACTA) 2009. Werkzaam in de praktijk sinds april 2010, werkt op de  dinsdag en vrijdag. Op andere dagen werkzaam in andere tandartsenpraktijken. Lid van de Vereniging voor Medisch-Tandheelkundige Interactie (VMTI), Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT), American Dental Association (ADA) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Na een eerdere opleiding aan de Technische Universiteit Delft en loopbaan als ingenieur gooide hij het roer om en volgde hij de opleiding tot tandarts. 

Marjolein van Stiphout, Tandarts-GZ ; BIG-register: 09064326502

Marjolein is in 2005 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Bij tandartsenpraktijk Phoa-Kleinrijk zal zij op maandagen en regelmatig ook op dinsdagavond werkzaam zijn. In 2009 heeft Marjolein tevens de differentiatie-opleiding tot tandarts-gehandicaptenzorg afgerond en ze werkt dan ook 2 dagen in de week als tandarts-gehandicaptenzorg bij CBT Rijnmond in Rotterdam. Marjolein is lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Vereniging tot Bevordering der Tandheelkundige Gezondheidszorg voor Gehandicapten (VBTGG) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Marjolein is als onderzoeker en bestuurslid verbonden aan de Stichting Mondzorg & Parkinson

 
  Joyce van der Geer ; BIG-register: 19922837102     

Joyce is in 2017 afgestudeerd als tandarts aan de Rijks Universiteit Groningen. Bij tandartsenpraktijk Phoa-Kleinrijk zal zij op woensdag en donderdag aanwezig zijn. Joyce is lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Op de andere dagen is zij werkzaam in een andere praktijk en als onderzoeker verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). 

Marguerite Risselada, Mondhygiëniste

Lid van de Nederlandse vereniging voor mondhygiënisten (NVM)

Ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM)
  Mariska Stuij, Mondhygiëniste 

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM)

Ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten (KRM).  

Paola Klepke, Preventie assistente

Gecertificeerd preventie assistente 

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Preventie Assistente 

Irma van der Geer, Praktijkmanager


  

Jolanda Troost, Tandartsassistente 

  

Ellis Lopes Cruz, Tandartsassistente

   Anouk Vredeveld, Tandartsassistente