Praktijkoverdracht

Per 1 januari 2021 wordt de praktijk overgedragen aan Tandarts Merel Jansen van Galen en Suzanne Thissen, Mondhygiënist.

Toen ik in 1983 bij mijn vader kwam werken en de praktijk in 1984 overnam kon ik niet vermoeden wat voor moois mij te wachten stond.

Een eigen tandartspraktijk is voor mij de basis geworden van mijn bestaan en dat het zo fijn is geworden is mede te danken aan u als patiënt. Ik heb het geluk gehad om met heel fijne mensen te werken en de familiale sfeer én het besef dat het altijd om u draaide heeft het tot een erg fijne werkplek gemaakt. Deze basis heeft het ook mogelijk gemaakt, dat ik me heb kunnen specialiseren, wat een enorme verdieping voor mij heeft betekend.

Samenwerken heeft steeds hoog in ons vaandel gestaan.

De rompslomp van de organisatie ging me wel steeds meer in de weg zitten en het besef, dat ik het vak nog altijd enorm leuk vind, maar de organisatie niet meer heeft me er toe doen besluiten de praktijk te verkopen.

Reuze blij ben ik, dat ik het niet aan een keten heb hoeven te verkopen, maar aan Merel en Suzanne.

Natuurlijk zal er wat veranderen, maar dat hoort bij het leven.

Nog zeker 1 jaar zal ik 2 dagen in de week (woensdag en donderdag) op het Blankenburgerpark blijven werken. In de loop van het jaar zal duidelijker worden of 2021 het laatste jaar zal worden.

Intussen werk ik ook nog steeds met veel genoegen in het LUMC (Leiden Universitair Medisch Centrum) en geef ik regelmatig onderwijs, dus ik zal me nog niet zo snel vervelen.

Rest mij nog u nogmaals enorm te bedanken voor het vertrouwen, dat u mij en ons team-zonder wie ik het nooit had kunnen redden- al die jaren heeft geschonken.

Khee Hian Phoa