Beste patiënt van Tandartsenpraktijk Phoa-Kleinrijk                                                                   

We blijven rekening houden met de bijzondere omstandigheden en helaas zullen we moeten wennen aan het “nieuwe normaal”. 

Voor uw gezondheid en veiligheid houden we ons nog meer dan normaal aan de hygiëne regels. 

Voor uw veiligheid en die van anderen zijn er een paar spelregels, die u ook kent van de winkels: 

  • Geef uw bereikbaarheidstelefoonnummer door aan de baliemedewerker bij het maken van de afspraak. 
  • Wij verzoeken u de handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Wij willen u zo min mogelijk met andere mensen in contact laten komen en de 1,5 meter afstand respecteren; daarom is het belangrijk, dat er slechts enkele personen in de wachtkamer aanwezig zijn.   
  • Regels om de praktijk te betreden: de voordeur is open, zoals u gewend was. Betreed precies op het tijdstip van de afspraak (NIET eerder) de praktijk. Voor de tandarts loopt u beneden door naar de wachtkamer en voor de mondhygiëniste loopt u door naar boven; na handdesinfectie neemt u plaats.  
  • U wordt door de behandelaar of assistente opgehaald als u aan de beurt bent. 
  • Neem liever geen begeleiding mee, evt. chauffeur wacht buiten of in de auto.
  • Toiletbezoek is tijdelijk niet mogelijk; houd hier rekening mee voordat u van huis  gaat. 
  • De lectuur is verwijderd en het speelgoed is ook tijdelijk weggehaald

Zoals u weet hebben we 3 behandelkamers en die zullen we om de beurt benut gaan worden, zodat de gebruikte kamer weer optimaal schoon gemaakt kan worden. Wij vragen u daarom een aantal dingen te doen én een aantal dingen te laten. Volgt u de instructies op van het personeel. 

Om u, de volgende patiënt én onszelf te beschermen gebruiken wij nog meer beschermingsmiddelen, dan u al van ons gewend was. Behalve onze bekende beschermingsmiddelen dragen wij nu ook een gezichtsmasker en in sommige gevallen plastic een overjas en muts. 

In onze praktijk is het veilig voor u om te komen, en indien u de spelregels goed opvolgt is het ook veilig voor de andere patiënten, die de praktijk bezoeken. 

Het gevolg van de maatregelen heeft ook gevolgen voor onze bedrijfsvoering. Er zullen minder patiënten behandeld kunnen worden dan gewoonlijk, waardoor wachttijden kunnen oplopen. Hierdoor kunnen wij niet garanderen, dat u door uw eigen behandelaar behandeld wordt. Wij vragen dan ook uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.  

Toeslag C88 voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

Alle mondzorg (behalve orthodontie, kroon- en brugwerk) voor kinderen tot 18 jaar wordt vergoed vanuit de basisverzekering, zo ook de code C88.

Zorg intussen nog beter voor uw gezondheid én uiteraard voor uw mondgezondheid. 

Maar blijf vooral gezond!  

Hartelijke groeten  TEAM Phoa-Kleinrijk