Beste patiënt van Tandartsenpraktijk Phoa-Kleinrijk                                                                   

In deze verwarrende tijd hebben we bericht gekregen, dat we langzaam weer onze reguliere tandheelkundige werkzaamheden mogen hervatten. 

We blijven rekening houden met de bijzondere omstandigheden en helaas zullen we moeten wennen aan het “nieuwe normaal”. 

Voor uw gezondheid en veiligheid houden we ons nog meer dan normaal aan de hygiëne regels. 

Voor uw veiligheid en die van anderen zijn er een paar spelregels, die u ook kent van de winkels: 

  • Geef uw bereikbaarheidstelefoonnummer door aan de baliemedewerker bij het maken van de afspraak. 
  • Wij verzoeken u de handen te desinfecteren bij binnenkomst.
  • Wij willen u zo min mogelijk met andere mensen in contact laten komen en de 1,5 meter afstand respecteren; daarom is het belangrijk, dat er slechts 1 persoon in de wachtkamer aanwezig is.   
  • Regels om de praktijk te betreden: de voordeur is open, zoals u gewend was. Betreed precies op het tijdstip van de afspraak (NIET eerder) de praktijk. Voor de tandarts loopt u beneden door naar de wachtkamer en voor de mondhygiëniste loopt u door naar boven; na handdesinfectie neemt u plaats.  
  • U wordt door de behandelaar of assistente opgehaald als u aan de beurt bent. 
  • Neem liever geen begeleiding mee, evt. chauffeur wacht buiten of in de auto.
  • Toiletbezoek is tijdelijk niet mogelijk; houd hier rekening mee voordat u van huis  gaat. 
  • De lectuur is verwijderd en het speelgoed is ook tijdelijk weggehaald

Zoals u weet hebben we 3 behandelkamers en die zullen we om de beurt benut gaan worden, zodat de gebruikte kamer weer optimaal schoon gemaakt kan worden. Wij vragen u daarom een aantal dingen te doen én een aantal dingen te laten. Volgt u de instructies op van het personeel. 

Om u, de volgende patiënt én onszelf te beschermen gebruiken wij nog meer beschermingsmiddelen, dan u al van ons gewend was. Behalve onze bekende beschermingsmiddelen dragen wij nu ook een plastic overjas, muts en een gezichtsmasker. 

In onze praktijk is het veilig voor u om te komen, en indien u de spelregels goed opvolgt is het ook veilig voor de andere patiënten, die de praktijk bezoeken. 

Het gevolg van de maatregelen heeft ook gevolgen voor onze bedrijfsvoering. Er zal slechts 1 tandarts werkzaam zijn per dag en er  zullen minder patiënten behandeld kunnen worden dan gewoonlijk, waardoor wachttijden kunnen oplopen. Hierdoor kunnen wij niet garanderen, dat u door uw eigen behandelaar behandeld wordt. Wij vragen dan ook uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.  

Zorg intussen nog beter voor uw gezondheid én uiteraard voor uw mondgezondheid. 

Maar blijf vooral gezond!  

Hartelijke groeten  TEAM Phoa-Kleinrijk