Een gezonde mond begint bij uzelf

Het team van Tandartsenpraktijk Phoa – Kleinrijk biedt u al vele jaren vertrouwde zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mondgezondheid en het gezond behoud van uw gebit. De menselijke maat staat centraal op korte maar ook op lange termijn. We zijn een moderne algemene drie kamer tandartspraktijk, maar er is ook specialistische kennis opgedaan in de Bijzondere Tandheelkunde en de Prothetisch Restauratieve tandheelkunde. We zijn er trots op ISO gecertificeerd te zijn: wij streven naar kwaliteit voor u.

Wij helpen u graag

Vier tandartsen, twee mondhygiënistes , een preventieassistente, de praktijkmanager en drie assistentes vormen een op elkaar ingespeeld team, dat in de kern al vele jaren bij elkaar is.

Omdat we preventieve mondzorg zo belangrijk vinden hebben we ook een speciaal opgeleide en geregistreerde preventie-assistente. In taakdelegatie kunt u erop vertrouwen, dat de assistentes goed zijn opgeleid in hun taken. Volgens protocollen worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Nascholing vinden we uitermate belangrijk, de tandartsen zijn al vele jaren erg actief op dat gebied, ook in het geven van nascholing. Op deze site kunt u alle informatie over onze praktijk vinden.